تبلیغات شما اینجا تبلیغات در گوگل پنل پیامکی - پنل اس ام اس - مدیانا اس ام اس
بستن تبلیغات [X]
ویزای تحصیلی اتریش


ویزای تحصیلی اتریش

ویزای تحصیلی اتریش

دانشجویانی که قصد سفر به اتریش برای تحصیل در این کشور را دارند باید نسبت به دریافت ویزای Type D‌ اقدام کنند. صدور ویزای تحصیلی اتریش از زمان ارائه درخواست 2 تا 4 ماه به طول می‌انجامد و بعد از گرفتن پذیرش، باید فورا اقدامات لازم برای دریافت ویزا را انجام داد.

اولین نکته درباره دریافت ویزای دانشجویی اتریش این است که خود دانشجو باید درخواست ویزا را ارائه کند و نکته دیگر این که اگر مدارک لازم، نقصی داشته باشد سفارت اتریش درخواست ویزا را قبول نمی‌کند. برای ارائه مدارک و درخواست صدور ویزا از سفارت اتریش هم باید با مراجعه به سایت این سفارتخانه، زمان ملاقات رزرو کنید.

برای دریافت ویزای Type D چه مدارکی لازم است؟

  • فرم تکمیل شده ویزای Type D با امضای فرد متقاضی
  • 6 قطعه عکس تمام رخ با زمینه سفید
  • گذرنامه با اعتبار بیش از 6 ماه به همراه کپی تمام صفحات
  • شناسنامه به همراه کپی تمام صفحات
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • پذیرش از دانشگاه های اتریش
  • تأییدیه اجاره مسکن در اتریش
  • بیمه‌نامه برای 3 ماه
  • تأییدیه مالی گردش حساب از بانک
  • تعهدنامه تأمین مخارج دانشجو توسط یکی از والدین
  • کپی بلیط برای سفر به اتریش
  • هزینه صدور ویزا 100 یورو
  • بنا بر قانون جدید از 2014 به بعد تمام متقاضیان باید آزمایش بیومتریک ارائه دهند ( اثر انگشت هر 10 انگشت)

تمامی این مدارک باید به آلمانی یا انگلیسی ترجمه شده و به تأیید دادگستری و وزارت خارجه رسیده باشد.

اگر مدت زمان اقامت دانشجویی فرد در اتریش، رو به اتمام است باید قبل از اتمام، اقدامات لازم برای تمدید آن را انجام داد.

برای تمدید اقامت دانشجویی، چه مدارکی لازم است؟

  • فرم مخصوص تقاضای تمدید
  • گواهی ثبت‌نام در دانشگاه
  • کارنامه تحصیلی هر ترم
  • کپی گذرنامه
  • عکس
  • گواهی معتبر تأمین مالی
  • گواهی و قرارداد مسکن
  • گواهی بیمه

گروه مشاوران تحصیلی امیدار پاسخگوی سؤالات شما درباره شرایط تحصیل در اتریش، گرفتن پذیرش و دریات ویزا است:

021-88457035-88457242

+ تعداد بازدید : 7 |
نوشته شده توسط pedram در 2016-06-24T07:48:42+02:00 و ساعت :