تبلیغات شما اینجا
بستن تبلیغات [X]
تحصیل در ایتالیا - تشکیل پرونده دانشجویی 2

تحصیل در ایتالیا

تحصیل در ایتالیا - تشکیل پرونده دانشجویی 2

متقاضیان تحصیل در ایتالیا از طریق سفارت در مقطع کارشناسی ارشد اگر شخصا می‌خواهند امور مربوط به اخذ پذیرش از دانشگاههای ایتالیا را انجام دهند باید پس از انتخاب دانشگاه (براساس وضعیت تحصیلی خود، رشته موردنظر، زبان تحصیل، ظرفیت دانشگاه و ...) تحصیل پزشکی در ایتالیا با مراجعه به سایت دانشگاه، فرم معرفی خود به دانشگاه را پر کرده و مدارک لازم را به دانشگاه بفرستند. اگر پس از بررسی و ارزیابی مدارک، متقاضی موفق به اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظر شد هزینه تحصیل در ایتالیا باید برای تشکیل پرونده دانشجویی، در زمان مقرر به مدرسه ایتالیایی مراجعه کند. متقاضیان تحصیل در ایتالیا می‌توانند امور مربوط به اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی را با کمک مؤسسات مجاز و معتبر اعزام دانشجو هم انجام دهند. قطعا عده‌ای نیازی به مراجعه به این مؤسسات ندارند و می توانند شخصا مراحل گفته‌شده را طی کرده و از دانشگاه مورد نظر خود پذیرش بگیرند.

مدارک لازم برای تشکیل پرونده دانشجویی (مقطع کارشناسی ارشد)

  • ترجمه ایتالیایی مدرک دیپلم متوسطه و پیش دانشگاهی + ریز نمرات یا مدرک دیپلم و کاردانی + ریز نمرات با تأیید دادگستری و وزارت خارجه
  • اصل تأییدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی (بدون ترجمه) که باید از دارالترجمه‌هایی که مدارک را ترجمه کرده‌اند، تقاضا کرده و به آدرس مدرسه ایتالیایی (خیابان لواسانی - نبش خیابان سعیدی – پلاک 47 – کدپستی 1954643113) ارسال شود.
  • ترجمه ایتالیایی اصل مدرک کارشناسی + ریز نمرات 4سال تحصیلی دانشگاه با مهر تأیید دادگستری و وزارت امور خارجه (در صور گذراندن دوره کارشناسی به صورت ناپیوسته: ترجمه کاردانی و کارشناسی + ریز نمرات آنها با مهر دادگستری و وزارت امور خارجه)

نکته: روز تحویل مدارک، اصل مدرک کارشناسی (یا کاردانی+کارشناسی) را باید همراه داشت.

مدارک موقت به‌ هیچ عنوان مورد قبول نیست.

  • ترجمه ایتالیایی شناسنامه با مهر تأیید دادگستری و وزارت امور خارجه
  • کپی تمامی مدارک ترجمه‌شده به ایتالیایی و مدارک فارسی
  • ترجمه ایتالیایی یا انگلیسی شرح دروس رشته دانشگاهی که از وزارت علوم یا دانشگاه قابل دریافت است. ترجمه نیازی به تأیید وزارت امور خارجه و دادگستری ندارد.
  • گواهی زبان ایتالیایی و یک نسخه کپی از آن (فقط مدارک زبان A2 CILS دانشگاه SIENA و یا مدرک B1 مدرسه ایتالیایی مورد تأیید است)
  • عکس 4*3 (3قطعه، رنگی و پشت‌نویسی شده؛ اسم، فامیل و شماره پاسپورت به زبان لاتین)
  • کپی خوانا از صفحۀ اول پاسپورت (2نسخه روی برگه A4 / پاسپورت باید حداقل تا پایان آوریل سال بعد معتبر باشد)
  • رزومه شخصی (Curriculum Vitae) تایپ‌شده و تنها به زبان ایتالیایی قابل قبول است.
  • پرینت انتخاب رشته که از سایت زیر باید تهیه کرد و دانشجو باید آن را امضاء کند:

http://offf.miur.it/pubblico.php/ricerca/show_form/p/miur

گروه مشاوران تحصیلی امیدار

021-88457035-88457242

+ تعداد بازدید : 17 |
نوشته شده توسط pedram در 2016-06-24T07:48:42+02:00 و ساعت :